Onderstaande klassieke auto's worden aangeboden door en voor de autoliefhebber. Ze zijn niet het gevolg van autohandel. Ik/we geniet(en) er zelf van, maar er is nog zoveel ander moois en de garage is vol. Bedenk:

 

We zijn slechts de tijdelijke bezitters van dit mobiele erfgoed. Onze taak is het behouden en verbeteren ervan. Geniet er zelf van en geef ze door aan de volgende liefhebber!

MG Midget

Het is heerlijk toeren in deze MG Midget uit 1967. Roestvrij uit California. Een van de eerste met de 1275cc motor. Klassiek model met chromen bumpers en spaakwielen. Goed lopend, interieur en cabriokap vernieuwd.

Daimler V8 250

Goed rijdende Daimler uit 1968 met een handgeschakelde versnellingsbak en overdrive. Rijdt makkelijk mee in het huidige verkeer door stuurbekrachtiging en schijfremmen rondom. Voorremmen opgewaardeerd naar 4 zuiger remklauwen.

Triumph TR6 (binnenkort klaar)

Triumph TR6 uit 1973. Echte Engelse sportwagen met mooi klinkende 6 cilinder motor en overdrive.

Land Rover 109 V8

uw auto

Klassieke Land Rover series 2A, gemodificeerd met behoud van originele karakter, o.a. voorzien van een Range Rover V8 en diffferentieels en 900x16 banden. Goed rijdend op de weg, erg sterk in het terrein. Veel plezier van gehad.

Cardriven is een mooi platform om uw auto te koop aan te bieden. Het komt dan onder de aandacht van andere enthousiaste klassieker liefhebbers. Informeer naar de mogelijkheden.